tiistai 2. syyskuuta 2014

Kuuden viikon kuritus...

...alkaa maanantaina. Päätin osallistua FitFarmin kuuden viikon Superdieettiin. Dieetti kustansi 49€ ja pitkän mietinnän jälkeen klikkasin verkkopankin maksupainiketta. Hurjaa. :O

Vastaavaa en ole koskaa kokeillut ja ainut dieetti jonka olen suorittanut lähes kokonaan oli parin viikon mittainen "sairaaladieetti" ja sillä lähteneet kilot tuli yhtä nopeasti takaisin, kuin lähtikin ja pari kiloa vielä lisää. :) Nyt siis ihan tosimielessä kokeilemassa muutakin, kuin muutaman kilon pudotusta.

Vähän minusta, olen 27 vuotias yhden lapsen äiti. Raskauskilot karistettu ja vähän päälle, mutta nyt kiinteytystä vailla ja muutaman kilon lisäpudotuskin mielessä. Teen päivähommia päiväkodissa lastenhoitajana ja pääsääntöisesti elämä on aika säännöllistä kaikin puolin, joten nyt tuntui olevan tälle elämänmuutokselle oikea hetki ja ukkokin lupasi tosissaan potkia persiille epätoivon tullen (ja sehän tulee)! :)

Mutta, sen kummempia tähän höpisemättä palaan asiaan maanantaina 8.9., kun valmennus alkaa. Latailen tähän varmaan alkukuvat ruhostani ja tulen vuodattamaan dieetin aiheuttaman ilot ja surut. :)


7 kommenttia:

  1. Moikka! Oli pakko tulla kommentoimaan, koska täällä myös toinen, joka tällä hetkellä Firfarm dieetillä ja bloggailee aiheeseen liittyen. Minä ostin 8 viikkoisen Crosstraining Challengen. Olen kuullut että superdieetillä saa tosi hyviä tuloksia. Sinnikkäästi vaan koita pysyä ruokavaliossa, vaikkei treeneihin kerkeiskään! Ja vaikka ootki päiväkodissa töissä niin kyl sä nyt herranen aika saat sielä syyä. :) (Oon ittekki ollu joskus ja meillä ainaki sai syyä myös omia evväitä)

    Terkuin Rantahylije. Tsekkaa: http://rantahylijetreenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Kiva saada muidenkin treeniblogeja luettavaksi. :) Saadaan me omiakin eväitä syödä juu... mutta tuntuu vaan hankalalta, kun mikro on toisessa päässä taloa ja ryhmästä ei niin vaan poistutakaan jne., mutta täytynee haistella miten homma lähtee liikkeelle. ;D

      Poista
  2. Täälläkin on yksi, joka maanantaina aloittelee superdieetin suurella jännityksellä! (:
    Kirjoittelen seuraavassa osoitteessa:
    http://letsnotgetundressedyet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin! Nyt vaan tsemppi päälle! :) Varmasti luen sun etenemisestä jatkossakin.

      Poista
  3. Kiva blogi, jään seuraamaan! Itsellä myös yksi lapsi ja kiinetytystä kroppaan lähden myöskin hakemaan SuperDieetistä 8.9. alkaen! :) Tsemppiä meille!!

    mammampoika.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Onnea diettiin ! Itse olin super dietissä muutama kuukaus sitten ja 7 kiloa taisi pelkällä ruokavaliolla lähteä, en siis kuntoillut ohjeitten mukaan :) ja vaikka nyt on muutama viikko vedetty pelkästään hiilareita niin paino on noussut alle kilon :) nyt pitäisi taas ottaa niskasta kiinni ja palata superdietin ruokavalioon takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hieno tulos ilman treeniäkin! :) Itsellä olisi tavoitteena 8-9 kg pois, joten saa nähdä kuin käy kun ottaa treenin mukaan. Toivottavasti hyvin!

      Poista