keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Iltalenkki ja viikonlopun suunnitelmia

Pitkästä aikaa takana reipas iltalenkki... reippaasti kävellen. Tunti meni ja n. 6km tuli talsittua vaihtelevaa maastoa. Lenkkikaverille kerroin tulevasta superdieetti-koitoksesta ja yritin houkutella mukaan. Saas nähdä, kuin käy, lupasi tuo kaveri mennä ainakin tsekkaamaan FitFarmin nettisivuja. :D

Huomenna mahtaa tulla pitkä ja väynyt päivä, kun aamulla muksun puheterapia, sieltä töihin ja töissä klo 17 asti ja klo 18 alkaa vanhempainilta oman muksun päiväkodilla... -_- kotona ties mihin aikaan.

Pakko tunnustaa, että viikonloppuna tulee varmaan vähän mässäiltyä juuri sopivasti ennen dieetin alkua, koska olen lähdössä äitini kanssa Tallinnaan hotellimatkalle lauantaista sunnuntaihin. ;D Maanantaina sitten ääni kellossa muuttuu ja viikonlopun herkut ja menot mielessä kohti kevyempää ruokavaliota ja uusia tuulia.

Tämän iltainen lenkki meni reippaasti kävellen, (sama reitti aikaisemmin osittain hölkäten n. 10 minuuttia vähemmän aikaa ja 150 kcal enemmän kulutettuna.. ei huima ero, vaikka ensin toisin ajattelin...).


Odottelen, että dieetin ruokavaliot julkaistaisiin nettisivuilla, jotta ehtisin ennen Tallinnan reissua jo hankkia kaappiin tarvittavia sapuskoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti