lauantai 13. syyskuuta 2014

Aamulenkkiä ja reeniä

Tänään aamulla ampaisin lenkille vähän jälkeen kasin aamulla... tyhjällä vatsalla. Aluksi tökki pahasti, mutta jossain vaiheessa alkoi lenkki maistua ja pääsin jopa hölkän makuun loppumatkasta. :) Mieskin ihmetteli, että miten mä oon tosta lenkkeilystä noin innostunu, mutta kai mä oon löytänyt oman juttuni.


Aamupäivä meni muksun kanssa hömpätessä ja kaupassa käydessä. Alkaa tytöllekin jo iskostua äidin uusi ruokavalio mieleen, kun kaupassa marssi suoraan vihanneshyllylle ja alkoi lapata kukkakaalia, parsakaalia, herkkusieniä ja muuta viimeisen viikon aikana tutuksi tullutta koriin. :P Nooh, karkkihyllyllä valittiin hänelle karkkipäivän karkkeja ja vitsi, että teki mieli ostaa edes yksi ihan pieni suklaapatukka itselle, mutta en ostanut... varsinkaan eilisen munkkimogan jälkeen. ;D

Äsken lopettelin juuri viikon kolmatta lihaskuntotreeniä ja sujui ihan kivasti. Varsinkin uudella jumppamatolla ja käsipainoilla. ;D Huomenna ajattelin tehdä saman setin, eli aamulla lenkki tyhjällä vatsalla, mutta iltapäivän sijaan ajattelin ottaa lihaskuntotreenin jo aamupäivälle, niin jää iltapäivä vapaaksi jumppaamisesta. 

Kaveri houkuttelee illalla paikalliseen laulamaan karaokea, tekisi mieli mennä vähän ihmisten ilmoille, mutta alkoholiin en koske... pysyn ligt-limu-linjalla, jos edes lähden. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti