sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ensikosketus uuteen saliin..

Päivä alkoi reilun tunnin mittaisella uintireissulla oman muksun ja kaverin kanssa, jolla oli oma lapsukainen mukana. Väsyttävä reissu täynnä touhua ja tohinaa.

Huomisen sijaan käytiinkin kaverin kanssa tänään jo testaamassa uusi sali... Kiva ja freesi paikka ja treenistä jäi hyvä fiilis. :D Sisäänpääseminen kortin ja sormenjälkitunnistuksen kanssa lasikopin läpi ei ollut ihan helppoa, mutta onneksi joku hieman kokeneempi kävijä tuli salilta ulos ja antoi vähän vinkkejä sisäänpääsyyn... koskaan ei oo salille sisälle pääsy ollut niin hankalaa. Pienen äheltämisen jälkeen onnistui kuitenkin.. ;D Ja uusi Polar ranteessa tietenkin.

Huomenna mennään salille uudestaan ja tiistaina olisi sitten luvassa tankkauspäivä. Tän päivän ruokailut meni kyllä vähän alitankkauksen puolelle, mutta ei oo heikottanut, niin varmaan ihan riittävästi kuitenkin, vaikka jäikin yksi lämmin ateria välistä. :/

Tilasin perjantaina uudet salikengät Sportamorelta.. Toivottavasti huomenna saapuvat ja pääsevät testiin (ja tulisi kerralla oikea koko).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti